Čarobno mitsko biće jednorog i dalje je velika inspiracija za nastanak raznih predmeta i ukrasa, a lik jednoroga našao se i na božićnim kuglicama koje izrađuje ekonomistica Ana-Lana Grgić – i to u svojem najslađem izdanju.

  Galerija Kuglice za božićnu jelku s likom jednoroga hrvatskog brenda Avangard Art - Angels with heart - 1 Kuglice za božićnu jelku s likom jednoroga hrvatskog brenda Avangard Art - Angels with heart - 9 Kuglice za božićnu jelku s likom jednoroga hrvatskog brenda Avangard Art - Angels with heart +7 Kuglice za božićnu jelku s likom jednoroga hrvatskog brenda Avangard Art - Angels with heart

Nakon što smo se zaljubili u unikatne i preslatke kuglice za jelku s anđelčićima s potpisom talentirane Ane-Lane Grgić i njenog brenda Avangard Art – Angles with heart, ova kreativna dama ponovno nas je oduševila s novim božićnim kuglicama s likom jednoroga.

Neodoljive kuglice osvajaju svojim veselim dizajnom, ukrašene su platnenim ružicama i svjetlucavim kamenčićima, a jednorog dolazi s krunom ili bez nje, ovisno o želji kupca. Kuglica je izrađena od prozirnog materijala te je ispunjena šarenim konfetima, a jednorog ima i velike oči i smiješak koji u trenu poprave dan! Želite li nešto drugačiju jednorog kuglicu, u Ana-Laninoj radionici može se naći i ona s muškim likom, kako umjetnica opisuje, frajerčić s leptir mašlekom.

Cijena kuglice promjera osam centimetara je 60 kuna, a dolazi u ukrasnoj kutijici. Svoju jednorog kuglicu možete naručiti na Facebook stranici Avangard Art, ali požurite jer se narudžbe primaju do 1. prosinca. Druga mala umjetnička djela Ane-Lane Grgić koja mogu biti savršen poklon za razne prigode kao što su vjenčanja i krštenja pogledajte u fotogaleriji, a ne propustite pogledati i unikatne kuglice zbog kojih će se gosti diviti vašoj jelki.

Kuglice za božićnu jelku s likom jednoroga hrvatskog brenda Avangard Art - Angels with heart - 6 Ana-Lana Grgić izrađuje i predivne poklone za mladenku od njenih prijateljica (Foto: Avangard Art – Angels with heart)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju