Jeste li znali da je maslinovo ulje zdravije od bilo kojeg drugog ulja za vašu kožu?

Bogato antioksidansima duboko će nahraniti kožu, ali i omogućiti joj brže tamnjenje! No, samo ako ga znate pravilno koristiti.

Brončana put želja je svake žene, čim temperature prijeđu 25 stupnjeva pa uskočimo u kratku odjeću. Tamnija koža odaje dojam senzualnosti, a zbog nje, budimo iskreni: djelujemo ljepše i bez šminke i sve nam dobro stoji. No, što ako je postizanje tamne kože pravi pothvat? Ako smo prirodno svijetli, ako se ne možemo pretjerano izlagati suncu jer jednostavno nije zdravo ili ako zbog radnih obaveza nemamo vremena za posjete plažama ili bazenima? E tu uskače najpoznatija namirnica kada je u pitanju njega i tamnjenje kože: maslinovo ulje.

PR PR (Foto: PR) Kako najbolje iskoristiti djelovanje maslinovog ulja za kožu?

Sigurno ste dosad naišli na neke home made recepte s maslinovim uljem za tamnjenje kože. Možda ste neke od njih i isprobali, no kod takvih recepata problem predstavlja činjenica da samo ulje, kao i kućni pripravci s njime ne štite od UV zraka, tako da svakako nije preporučljivo da se namažete čistim uljem te požurite na sunce, jer ćete stvoriti kontra efekt te sasvim sigurno dobiti opekline, odnosno crvenu kožu koja kasnije peče i ljušti se.

Ako želite nanositi čisto maslinovo ulje ili domaće pripravke s njim na kožu, preporučuje se da to činite isključivo kada sunce nije jako. Naime, u ranim jutarnjim (prije 9 sati) ili kasnim večernjim satima (nakon 19 sati) možete nanijeti ulje direktno na kožu te stati na sunce, ali ne duže od 15 minuta.

PR PR (Foto: PR) A što je s dnevnim boravkom na suncu, bazenu ili plaži?

No, ako vam ovo djeluje komplicirano i neizvedivo zbog vašeg načina života ili obaveza, postoji i drugi način da iskoristite maslinovo ulje kako bi brže potamnili. Naime, maslinovo ulje je zbog svog jakog i brzog efekta često glavni sastojak brojnih proizvoda za tamnjenje. Ali svejedno, oni nisu toliko učinkoviti, kao što se reklamiraju. Zašto je tome tako?

Prilikom proizvodnje, u proizvode za tamnjenje se često stavlja prerađeno ulje, a kroz taj postupak gube se njegova dragocjena svojstva. Osim, ako ne pogledate malo bolje i potražite one koji imaju isključivo prirodne sastojke. Kako bismo vam uštedjeli vrijeme, pronašli smo za vas upravo jedan takav preparat za sunčanje: s prirodnim sastojcima, među kojima je i maslinovo ulje zbog kojeg ćete brže potamniti. Dolazi pod imenom Premium Chocolate Marmalade – marmelada za brzo tamnjenje pod kapom Active Luxe - sestrinskog brenda Derma-Luxe Cosmetics poznatog po super serumima za rast trepavica, kose i obrva.

PR PR (Foto: PR) Ovo je marmelada koju već koriste brojne žene diljem Hrvatske, a na Instagramu se njezinim efektom hvale i brojne influencerice, koje spremno poziraju u kupaćem kostimu s brončano preplanulom puti. Ono što nas je oduševilo kod ove Premium Marmelade je to što, osim što potamnjuje kožu, djeluje i kao body butter jer pomoću karite maslaca sprječava isušivanje i dehidriranje kože koja je izložena suncu. I da ne zaboravimo, puna je i sitnih šljokica koje koži daju bronze efekt već od prvog nanošenja. Elegantna svjetlucavost, koža tamnija za čak nekoliko nijansi, lako razmazivanje i brzo upijanje stavili su ovu marmeladu na zasluženi broj 1 ljetnih preparata za brzo tamnjenje.

PR PR (Foto: PR) Trenutno snižena čak 50%!

Ako i vi želite isprobati ovu Premium Čokoladnu Marmeladu za brzo tamnjenje, sada je izvrsna prilika: naime, trenutno je snižena čak 50% te ju možete kupiti po super cijeni od 129.95 HRK. Što se nas tiče, omjer cijene i kvalitete je izvrstan. Naručiti možete isključivo putem webshopa tako da kliknete ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju