Oris kuća arhitekture danas je bila savršena kulisa kojom je dominirao minimalizam dizajna, mode i arhitekture spojeni u novu kolekciju CCC Gina Rossija.

Prepoznatljivost kolekcije za zimu 2021. su visoke i niske čizme, gležnjače i mokasine nadahnute bezvremenskim kolekcijama majstora minimalizma 90-tih , napomenula je u uvodnom dijelu direktorica marketinga CCC-a Hrvatske Martina Perić.

Gotovo svi modeli Gina Rossija lišeni su suvišnih detalja i odlikuje ih minimalizam koji je bio i tema panel diskusije na kojoj su o „Minimimalizmu u modi“ govorili glavna urednica „Dive“ Vesna Blašković te modni dizajner i kritičar Boris Banović, a razgovor je vodila voditeljica Modnog suda RTL-a Marija Pajić.

PR PR (Foto: PR)

Kako se čulo na panelu, minimalizam je uvijek IN. Glavna urednica DIVA-e Vesna Blašković napomenula je kako osobno voli minimalizam i da je za nju uvijek u trendu.

Modni dizajner i kritičar Boris Banović smatra kako je kolekcija Gina Rossija dobar minimalistički stil koji lako može podići svaku kombinaciju.

Oboje se slažu kako Hrvati vole vidjeti dobre kombinacije i pratiti modu, ali razlika je uvijek u detaljima. Kako se čulo, moda nije jednostavna ali ako imaš stila lako ćeš istaknuti minimalizam koji nosiš.

Novu kolekciju koja se već nalazi u svim trgovinama CCC diljem Hrvatske došla su razgledati i brojna poznata lica poput influencera Lucije Lugomer, Freya-e, Matee Fajsberger, Marka Medića, Jelene Marinović... kako bi se i osobno uvjerili koji su to modeli obuće i torbi Gina Rossija kakvi su se mogli vidjeti 90-tih godina u kolekcijama Calvina Kleina, Helmuta Langa i Donne Karan.

PR PR (Foto: PR)

Cijelu kolekciju Gina Rossija zaokružuju nijanse antracita, karamele, čokolade te bež boje koja će ove zime biti rado nošena boja obuće i torbi.

Nitko nije ostalo ravnodušan na trenutni ultimativni hit combat čizme ili pak, elegantne tople bež modele chelsea čizmice. Uz obuću predstavljene su i torbe koje se savršeno nadopunjuju uz cipele, a svakako zaokružuju ukupan outfit.

Za savršen staging dijela kolekcije pobrinula se dizajnerica Ana Lubenjak,a dodatni pečat cijeloj postavi dale su i cvjetne dekoracije umjetnika Saše Šekoranje.

Nova zimska kolekcija Gina Rossija već je na sivm prodajnim mjestima CCC trgovina te na www.ccc.eu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju