Kada se spomene ime lika Carrie Bradshaw, koju je u popularnoj televizijskoj seriji „Seks i grad“ glumila Sarah Jessica Parker, prva asocijacija su dizajnerske cipele i drugi skupi brendovi odjeće koje je popularizirala među trendsetericama diljem svijeta.

Upravo zato neke su se obožavateljice iznenadile kada su vidjele nove fotografije sa snimanja reboota po imenu "And Just Like That" na ulicama New Yorka.

Zahvaljujući oštrom oku vlasnice Instagram profila And Just Like That Closet koji pronalazi sve odjevne komade sa snimanja serije, otkriveno je kako Sarah Jessica Parker na sebi ima haljinu američkog brenda Forever 21.

Carrie napokon nosi nešto što si mogu priuštiti, s oduševljenjem je komentirala jedna od obožavateljica sa spomenutog profila na Instagramu.

Forever 21 je brend odjeće koji je cjenovno prihvatljiviji širem krugu žena, a u ponudi drži haljine i po dvadesetak dolara, odnosno oko 120 kuna. Maksi haljina bez rukava s paisly uzorkom koju Carrie ima na sebi stara je nekoliko sezona i više se ne može kupiti preko tradicionalnih kanala. Možda je eventualno dostupna u kakvom second hand shopu za dio originalne cijene.

Slika nije dostupna To je ona prava Carrie! Detalj koji će primijetiti samo najveće ljubiteljice "Seksa i grada"

Nema šanse da je Carrie Bradshaw kupila haljinu iz Forever 21 u second hand shopu, komentirala je nezadovoljna obožavateljica serije na društvenim mrežama. Pogotovo jer ju je sparila sa sandalama-platformama Lena Non Stop Disco dizajnera Terryha de Havillanda koje su se prodavale po 2500 kuna i s četiri puta skupljom Hourglass torbicom Gucci x Balenciaga.

Carrie u Forever 21, pa što to radite sa serijom i njezinim likom? zavapila je još jedna poznavateljica "Seksa i grada".

Iako je Carrie uistinu poznata po nošenju skupocjenih odjevnih komada, ovo je nije prvi put da nosi nešto „jeftino“. Na špici kultne serije koja je s prikazivanjem započela 1998. godine imala je bijelu tutu suknju od tila.

Kostimografkinja Patricija Field priznala je da ju je našla u jednom njujorškom second hand shopu za stvarno smiješnu cifru – koštala je svega pet dolara, odnosno tridesetak kuna.

Na čijoj ste vi strani?

Što vi mislite o haljini brenda Forever 21 na Carrie Bradshaw?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju