Jelena Đoković bila je u razgledavanju Praga sa svojim suprugom. Objektiv fotografa uhvatio je slavan par u istraživanju Karlova mosta i drugih znamenitosti glavnog grada Češke.

Galerija Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 4 +4 Jelena Đoković - 3
Za šetnju po gradu Jelena je odabrala ležernu odjevnu kombinaciju koju svaka žena ima u ormaru. Skinny traperice sparila je sa sportskim tenisicama, bijelom vunenom vestom i toplim prslukom u sivoj boji.

Visoko oko struka zavezala je dodatnu majicu, zbog čega su se neki komentatori na društvenim mrežama zapitali je li riječ o novom modnom trendu ili samo potrebi da zaštiti leđa od prohladnog jesenskog zraka.

S obzirom na to da su u Pragu temperature vrlo slične one zagrebačkima, riječ je o potezu koji bi pozdravila svaka mama koja je barem jednom u životu opomenula svoju kćer da se bolje odjene jer su joj “bubrezi goli”.

Jelena Đoković kombinaciju je dovršila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira, dok je kosu splela u jednostavnu pletenicu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela toplih prsluka po uzoru na Jelenu Đoković idealnih za prijelazno vrijeme. Jelena Đoković - 4 Jelena i Novak Đoković u razgledavanju Praga Foto: Profimedia.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju