Na dodjeli prestižne sportske nagrade Laureus srpski tenisač Novak Đoković osvojio je priznanje za najboljeg svjetskog sportaša u 2018. godini.

Galerija Jelena i Novak Đoković na dodjeli nagrada Laureus Jelena, Novak i Boris Becker Jelena je blistala u elegantnoj sivoj haljini +0 Jelena i Novak Đoković na dodjeli nagrada Laureus

Iza sebe je ostavio kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića, NBA zvijezdu LeBrona Jamesa, svjetskog prvaka Formule 1 Lewisa Hamiltona, nogometaša Kyliana Mbappea i atletičara Eliuda Kipchogea.

Jelena je blistala u elegantnoj sivoj haljini Jelena je blistala u elegantnoj sivoj haljini (Foto: Getty Images)

Novak je na dodjelu došao u društvu svoje predivne supruge Jelene Đoković, koja je zablistala u vrlo elegantnom izdanju. Ispod sive haljine golih ramena s visokim prorezom i crnim pojasom nosila je mrežaste crne najlonke i asimetrične štikle u istoj boji. Njezin nakit bio je vrlo decentan, baš kao i make-up, a po pitanju frizure odlučila se za ležernu pletenicu koja joj sjajno pristaje.

Bila je tu i lijepa crna pelerina s mašnom ukrašena šljokicama koju Jelena nije nosila prilikom poziranja na crvenom tepihu, ali zato se njome ogrnula dok je radila selfie sa suprugom i Borisom Beckerom, bivšim šefom Novakova stručnog tima.

Jelena, Novak i Boris Becker Jelena, Novak i Boris Becker (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju