Jelena Đoković najveća je potpora svojem suprugu i tenisaču Novaku Đokoviću. Bila je uz njega i kada je ovoga vikenda po prvi put osvojio prestižan turnir Roland Garros u Parizu


Jelena Đoković
žustro je bodrila svojeg supruga s pariških tribina u finalu Roland Garrosa u kojem je Novak pobjedio Andyja Murreya u četiri seta s 3-6, 6-1, 6-2, 6-4.

Prvi tenisač svijeta, prvi je put osvojio ovaj prestižni turnir i tako postao treći igrač u povijesti koji je pobjedio na sva četiri Grand Slam turnira, uključujući i onaj u Wimbledonu, US Openu te Australian Openu.


Jelena Đoković za ovu je specijalnu priliku na svoj Instagram profil stavila zajedničku fotografiju s peharom koji je sve ove godine izmicao njenom suprugu iz ruku, ali i dirljivu poruku koja dokazuje da se dobre stvari u životu treba strpljivo čekati.

'Mislili smo da smo spremni toliko put, ali nismo bili spremni. Sve do danas. Život uvijek zna kada, gdje i na koji način. Nevjerojatno je kako nas uvijek nauči lekciju. Sretni smo što je naše vrijeme bilo danas.

 

Poruka je primila više oko 35 tisuću lajkova u manje od dana, ali i pozitivne komentare te čestitke na veličanstvenoj pobjedi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju