Za glumicu Jelenu Perčin zimska svadba prijateljice Helene Minić u modnom smislu nije predstavljala prepreku. Za kišnu prosinačku subotu odabrala je omiljene štikle, koje vješto kombinira u svakom godišnjem dobu

U crkvici Svete Foške u Barbarigi glumačko redateljski par Helena Minić i Dalibor Matanić pred prijateljima i obitelji izmijenili su bračne zavjete. Subotnje poslijepodne prvog prosinačkog vikenda umjesto priželjkivanih snježnih pahulja zamijenile su kišne kapljice, što uzvanicima na slavlju nimalo nije omelo veselj. Iako su dame na mekanom vlažnom travnjaku vodile borbu s održavanjem lakog i elegantnog koraka u potpeticama.

U krznenoj bundi i kose podignute u ležernu punđu među uzvanicama isticala se glumica Jelena Perčin. Obožavateljica ležernog modnog stila u kojemu prevladavaju klasični komadi odjeće za zimsku svadbu prijateljice odabrala je crnu haljinu dužine do koljena, te omiljene crne štikle.

Ukrašene trakicama i optimalne potpetice model su koji Jelena nosi u svakom godišnjem dobu, ljeti na preplanuli ten nogu, a zimi uz mrežaste hulahopke.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju