Glumica Jelena Perčin i njezin suprug, glumac Momčilo Otašević bili su među uzvanicima na svečanoj večeri polufinala nagrade Emmy u Dubrovniku. Jelena je izgledala senzacionalno na crvenom tepihu u večernjoj toaleti koja odiše svevremenskim glamurom.

Galerija Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 5 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 +1 Dnevno izdanje Jelene Perčin na svečanom događanju nagrada Emmy u Dubrovniku

Za svečano događanje održano u Dubrovniku Jelena Perčin izabrala je elegantnu crnu haljinu koja prati liniju tijela te seže do poda. Haljina je svjetlucava što joj daje dodatnu dozu glamura te otkriva gornji dio tijela sa ženstvenim srcolikim dekolteom. Sitni nabori daju još ljepši dojam, a u donjem dijelu haljina je na preklop s prorezom na lijevoj strani koji seže do bedra.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 Jelena Perčin zablistala je na crvenom tepihu u Dubrovniku u ženstvenoj večernjoj toaleti (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Donji dio kreacije lijepo pada do poda, a Jelena ju je sparila s nepogrešivim izborom cipela, klasičnim crnim salonkama. Profinjeni look za crveni tepih polufinalne večeri nagrada Emmy glumica je upotpunila s clutch torbicom metalik sive nijanse, kosu je podigla izabravši jednostavnu frizuru, dok je nakit potpuno izostavila.

Jelenin glamurozan stajling možemo zamisliti i na nekom holivudskom crvenom tepihu jer u ovoj ženstvenoj večernjoj kreaciji uistinu izgleda poput prave dive.

Tina Walme: Wow haljina s visokim prorezom za šetnju dubrovačkim crvenim tepihom Tina Walme Tina Walme u Dubrovniku - 1 +0 Tina Walme u Dubrovniku - 2

Ranije istoga dana Jelena Perčin i Momčilo Otašević gostovali su na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy koja se održava u Dubrovniku. Za dnevno izdanje Jelena je odabrala također svjetlucavu haljinu jednostavnog mini kroja, bez naramenica i ravno rezanu u predjelu dekoltea. Uz haljinu sa šarenim šljokicama nosila je srebrne sandale te istu torbicu kao i za večernje izdanje.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 3 Dnevno izdanje Jelene Perčin na svečanom događanju nagrada Emmy u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju