Jelena Rozga sinoć je svratila do Galerije Meštrović u Splitu, u kojoj se održavala prva večer Melodija Jadrana, a u sklopu kojeg je Tonči Huljić sa svojim suradnicima izveo pop-misu po imenu Misa Mediterana.

Galerija Jelena Rozga Jelena Rozga na prvoj večeri Melodija Jadrana Magda Butrym majica, 290 eura +0 Jelena Rozga

Jelena Rozga za tu je priliku odabrala vrlo ležerno i udobno izdanje. Na Melodijama Jadrana pojavila se u kombinaciji kakva se često viđa na hrvatskim ulicama, a koja je bila sastavljena od traperica i crop topa.

Odabrala je plave traperice visokog struka koje modni stručnjaci preporučuju kao idealan izbor za sparivanje s kratkim majicama.

Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Traperice je pak iskombinirala s efektnom majicom poljske dizajnerice Magde Butrym, koju obožavaju nositi brojne slavne dame – od Jennifer Lopez do Hailey Bieber.

Naizgled klasična majica kratkih rukava u sivoj boji napravljena je od ugodne kombinacije pamuka i žerseja.

Magda Butrym majica, 290 eura Magda Butrym majica, 290 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na prednjem dijelu ima čvor koji naglašava siluetu, a podstavljena je jastučićima koji vizualno smanjuju predio struka.

Najpraktičnije sandale: Jelena Rozga nosi obožavani model koji pristaje uz baš sve Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Jelena Rozga nosi sandale Portofino 105 s potpisom Gianvita Rossija +2 Portofino 105, Gianvito Rossi

Izdanje je zaokružila crnim sandalama sastavljenima od nekoliko uskih kožnatih remenčića, torbicom u istoj boji i zlatnim naušnicama.

Jelena Rozga na prvoj večeri Melodija Jadrana Jelena Rozga na prvoj večeri Melodija Jadrana (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju