Jelena Rozga promovirala je svoj novi akustični album "Minut srca mog" na kojem je Jelena skupila 19 pjesama koje su obilježile njezin život i karijeru dugu 27 godina. Pjevačica je album posvetila svojoj publici, onoj koja u njezinim pjesmama pronalazi dio sebe, naglasila je Jelena na svom Instagramu.

Galerija Jelena Rozga Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog' - 2 Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog' - 12 +9 Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog'

Svečana promocija albuma "Minut srca mog" održana je u hotelu Esplanade u Zagrebu, a uz brojne goste, ondje bila i Vjekoslava Huljić, autorica mnogi Jeleninih pjesama.

Ona je izuzetna kombinacija izgleda, vrlo je pametna u tome što radi i u odabiru pjesama, ima moćan glas, talentirana je i radi, radi, radi, i sve to iz srca, poručila je Vjekoslava Huljić na promociji. Jelena Rozga kazala je kako je akustični album ostvarenje njezina sna.

Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog' - 7 Jelena Rozga u svjetlucavom kompletu s crop-topom hrvatskog brenda eNVy room (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Moram se zahvaliti mom prijatelju, mom producentu Srđanu Skansiju. Hvala ti Skansi što si od prve sekunde kad sam ušla u tvoj studio vjerovao u mene, dodala je pjevačica koja je i otpjevala nekoliko svojih najvećih hitova koji su se našli na novom albumu.

Jelena Rozga: Zavodljivo izdanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 5 Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 4 Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 1 +1 Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 2

Prelijepa Splićanka pažnju je plijenila i modnim odabirom, a odlučila se za outfit s potpisom hrvatskog brenda eNVy room. Izgledala je vrlo šik u svjetlucavom crnom kompletu sačinjenom od hlača širih nogavica i visokog struka uz koje je nosila kratki sako nalik boleru. Ispod sakoića nosila je crni crop-top, također dizajn eNVy rooma, koji je dodatno naglasio Jelenin uski struk.

I obuću je pomno izabrala, a njezin odabir bile su crne sandale s tankim remenčićem ukrašenim crnom satenskom ružom luksuzne francuske modne kuće Yves Saint Laurent. Svečani stajling dodatno je podigla s naušnicama modne kuće Balenciaga.

Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog' - 12 Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju