Fanove serije "The Morning Show" sigurno će razveseliti informacija kako je u tijeku snimanje 3. sezone. U seriji inspiriranoj knjigom Briana Steltera "Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV", glavnu ulogu ima Jennifer Aniston.

Galerija Hlače modne kuće Alexander McQueen Hlače modne kuće Alexander McQueen Jennifer Aniston na setu serije +2 Jennifer Aniston u hlačama modne kuće Alexander McQueen

Glumica utjelovljuje lik Alex Levy, popularnu televizijsku voditeljicu u jutarnjem programu koja se u prvoj sezoni serije bori za ostanak na svom radnom mjestu. Za svoju izvedbu Jennifer Aniston dosad je nominirana za nagrade Emmy, Zlatni globus i SAG, jedne od najprestižnijih kada su u pitanju televizijska ostvarenja.

Jennifer Aniston na setu serije Jennifer Aniston na setu serije (Foto: Profimedia)

U intervjuu za magazin Variety otkrila je što očekuje od svog lika u 3. sezoni: Mislim da je vrijeme da Alex nađe malo ljubavi i strasti. Mogla bi prepustiti kontrolu, otvoriti srce i postati ranjiva, a to je nešto što dosad baš i nije napravila. Treba joj i dobra prijateljica. Moramo je natjerati da izaže van s curama. Želim je vidjeti kako ide u trgovinu, hoda okolo svijetom i izlazi iz svoje zone komfora.

Hana Huljić Grašo: Nepogrešive hlače koje većina Hrvatica ima u svojem ormaru Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 4 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 2 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 3 +0 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 1

Tko zna, možda je baš kombinacija u kojoj je Jennifer snimljena na setu ona u kojoj će Alex izaći na spoj i zaljubiti se.

Jennifer Aniston u hlačama modne kuće Alexander McQueen Jennifer Aniston u hlačama modne kuće Alexander McQueen (Foto: Profimedia)

Glumica je nosila sjajno crno izdanje u kojem su se očekivano najviše istaknule hlače modne kuće Alexander McQueen. Model pod nazivom Barathea u crnoj boji zapravo spaja suknju i hlače u jednom, a u potpunosti je napravljen od fine vune.

Hlače modne kuće Alexander McQueen Hlače modne kuće Alexander McQueen (Foto: Nordstrom)

Čak bi i zaklete ljubiteljice suknji koje ne vole nositi hlače vjerojatno dale priliku ovom efektnom modelu idealnom za svečanije prigode. Sofisticirane hlače kostimografi serije nadogradili su crnom dolčevitom i sandalama s tankim remenčićima.

Hlače modne kuće Alexander McQueen Hlače modne kuće Alexander McQueen (Foto: Nordstrom)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju