Kada su objavljene nominacije za ovogodišnje Zlatne globuse, mnogi su s uzbuđenjem reagirali na činjenicu da se među nominiranima nalaze Jennifer Aniston i Brad Pitt.

Uzbuđenje je dodatno naraslo kada je potvrđeno da će oboje doći na dodjelu što je značilo da bi kamere napokon mogle “uloviti” njihov ponovni susret.

Naime, bivši supružnici posljednji put pojavili su se na istom događanju 2009. godine. U pitanju je bila dodjela Oscara na koju je Brad došao s Angelinom Jolie, a Jennifer s tadašnjim dečkom Johnom Mayerom.

"Želio sam dovesti svoju mamu na Globuse, ali nisam mogao jer kažu da sam u vezi sa svakom ženom pored koje sjednem", našalio se Brad na sinoćnjoj dodjeli dok je primao nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Bilo jednom… U Hollywoodu".

Slika nije dostupna Dobra promjena? Jennifer Lopez "pomela" Zlatne Globuse u neočekivanoj kreaciji

Kamerman je u tom trenutku mudro pokazao Jennifer koja je razdragano promatrala bivšeg supruga i nasmijala se njegovoj šali jer i sama dobro zna kako je živjeti uz stalna medijska nagađanja o ljubavnom životu.

Slavna 50-godišnjakinja na Zlatne globuse došla je u vrlo jednostavnoj i elegantnoj haljini. Umjesto glamuroznih kreacija odlučila se za crnu haljinu modne kuće Dior prepoznatljivog kroja.

Nema prigode u kojoj se može pogriješiti s crnom haljinom pa je tako i Jennifer igrala na sigurno u nepobjedivom modelu u kojem svaka žena izgleda sjajno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju