Jennifer Aniston je svoju ljubav prema jogi izrazila još u vrijeme razvoda s Bradom Pittom kada je izjavila da je upravo zahvaljujući njoj uspjela preboliti taj period života. U vrijeme kada njezin bivši sve očitije ponovno postaje bivši, ona je otkrila nešto novo

Vlasnica jednog od najljepše oblikovanih tijela u Hollywoodu, Jennifer Aniston otkrila je svoju ovisnost. Nije riječ o čokoladi, niti o različitim opijatima, već o 'jogalosofiji'. Riječ o kombinaciji joga tjelesnih i duhovnih vježbi u kombinaciji s astrologijom.

Začetnica te posebne inačice joge je Mandy Ingber s kojom glumica vježba po šest puta tjedno ne bi li 'uskladila svoj duh i tijelo'.

Seksi, gola i odjevena: Jennifer Aniston

'Počinjete žuditi za tim' rekla je popularna Jen. 'Ja sam jednostavno postala ovisna o tom adrenalinu. Mandy kombinira mudrost astrologije s umom i tijelom te kardio vježbama. Kako je to kombinacija svega navedenog, pretpostavljam da bi smo je mogli nazvati 'jogalosofija' objsnila je.

Joga za lice bez bora

Aniston sa svojim joga guruom priprema i objavljivanje DVD-a s vježbama koje će pomoći i ostalima da u jogi pronađu ono što je uspjela i sama glumica. Mir, sreću i fenomenalne trbušnjake.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju