Slavna glumica i miljenica američke publike zasjala je na crvenom tepihu uoči 87. po redu dodjele filmskih nagrada Oscar. Iako nije bila nominirana za hvaljenu ulogu u filmu Cake kako su neki kritičari predviđali, zaslužila je pljesak za izgled


Jennifer Aniston
plijenila je pažnju na dodjeli filmskih nagrada Oscar u dugoj haljini s bočnim prorezom modnog brenda Versace koja je savršeno pristajala njenoj isklesanoj figuri.

Pod svjetlima reflektora podatna haljina u boji šampanjca sjala je zlatnim sjajem baš poput prestižnog kipića koji se dijelio pobjednicima na Oscaru, a na glumičinom tijelu odavala je dojam sofisticiranog seksepila.

Lijepa Jennifer haljinu je kombinirala uz jednostavne štikle u odgovarajućoj nijansi, te uz decentnu šminku i raspuštenu kosu koja je prekrivala njena naga ramena.

Jennifer Aniston je na dodjelu Američke Akademije došla u društvu zaručnika Justina Therouxa budući da je imala ulogu prezenterice jedne od nagrada, a nakon ceremonije uputila se na prestižnu večeru u organizaciji Vanity Faira.

U fotogaleriji pogledajte ostale gošće na crvenom tepihu koje su, poput Jennifer Aniston, odabrale toalete u najnježnijim pastelnim bojama, uvijek popularnim na glamuroznom crvenom tepihu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju