Nakon duže pauze nastavilo se snimanje serije "The Morning Show" s Jennifer Aniston i Reese Witherspoon u glavnim ulogama. Glumice su viđene na setu u Los Angelesu, a Jennifer, koja u seriji glumi televizijsku voditeljicu Alex Levy, privukla je pažnju svojim ženstvenim poslovnim lookom.

Galerija +0 Jennifer Aniston u 'šlampavim' trapericama

Za scenu u seriji "The Morning Show" koja se snimala u utorak Jennifer Aniston nosila je svjetlosivi komplet sačinjen od dužeg sakoa koji s desne strane ima zanimljiv dodatak u obliku ekstra tkanine koji nalikuje pelerini.

Uz sako stegnut debljim remenom glumica je nosila suknju pencil-kroja midi dužine s visokim rasporom na lijevoj strani. Atraktivan raspor naglasio je Jenniferine super fit noge za čiji su besprijekoran izgled zaslužni svakodnevni treninzi i zdrava prehrana.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Nepogrešive traperice u kojima žene izgledaju mrak

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: "Dosadna", a tako dobra kombinacija za drugačiju dodjelu Emmyja

Uz poslovni look savršeno su pristajale ženstvene sive salonke od brušene kože i najlonke također u sivkastoj nijansi. Isti dan u večernjim satima Jennifer Aniston snimala je još jednu scenu u kojoj je preko sivog kompleta nosila kaput boje devine dlake i clutch-torbicu u sličnoj nijansi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju