Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima. Tako je bilo i na 11. tradicionalnoj dodjeli The Governors Awards, koju u Los Angelesu upriličuje Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti.

Galerija Jennifer Lopez u žutoj haljini Reem Acre privlačila je poglede Jennifer Lopez u žutoj haljini Reem Acre - 2 Jennifer Lopez u žutoj haljini Reem Acre - 1 +1 Jennifer Lopez u žutoj haljini Reem Acre - 4

Američka glumica i pjevačica mnoge je iznenadila svojom pojavom – glamuroznim izdanjem kojim je dominirala predimenzionirana svilena haljina libanonske dizajnerice Reem Acra iz njezine kolekcije za proljeće/ljeto 2010. godine.

Jennifer Lopez Nisu za svakoga: Može li ove traperice "isfurati" samo Jennifer Lopez?

Riječ je žutom modelu bez naramenica koji je predstavljao savršeni kontrast tamnijoj puti Jennifer Lopez, ali koji je i vizualno proširo njezinu figuru. Uz to, predugi porub haljine otežavao joj je kretanje po crvenom tepihu ispred Ray Dolby dvorane u Hollywood & Highland centru.

I dok su obožavatelji latino dive pohvalili njezinu spremnost da bira hrabre krojeve, modni stručnjaci složili su se da to nije jedno njezinih boljih modnih izdanja. Ljudi na društvenim mrežama pak su se zapitali: Kako je moguće da je haljina tako lijepo ispeglana bez ijednog nabora?

Biste li odjenuli žutu haljinu Reem Acre iz nove proljetne kolekcije?

glasova:

Jennifer Lopez u žutoj haljini Reem Acre - 5 Jennifer Lopez u žutoj haljini s potpisom Reem Acre (Foto: Getty Images / AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju