Pjevačica i glumica Jennifer Lopez uputila se na snimanje emisije popularnog američkog voditelja Jimmyja Kimmela.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +1 Jennifer nosi gaćice brenda Spanx Jennifer uvijek pažljivo bira kombinacije za televizijska gostovanja, pa se tako i ovaj put pojavila na setu u lijepom izdanju.

Nosila je usku sivu haljinu od tvida u kombinaciji sa štiklama Christiana Louboutina, a sve potrebne sitnice koje je nosila sa sobom stavila je u torbu modne kuće Hermes.
Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)
Visoki prorez tijekom hodanja na trenutke je razotkrivao njezine noge, ali i činjenicu da nosi kratke gaćice za oblikovanje tijela u boji kože.
Jennifer Lopez Jennifer nosi gaćice brenda Spanx (Foto: Profimedia)
U pitanju je model poznatog brenda Spanx koji je nedavno slučajno pokazala prilikom gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres. Tada je njezina haljina, također s visokim prorezom, postala nestašna prilikom plesanja, a kada je shvatila da se to dogodilo, Jennifer je samo simpatično uzviknula: O, Bože, moje Spanxice!

Diva nikada nije skrivala da voli nositi modele gaćica, steznika i tajica brenda Spanx za oblikovanje tijela. Koristi ih i na turnejama prilikom nastupa, a obvezno ih nosi ispod haljina.
Gaćice brenda Spanx, 34 dolara (213 kn) Gaćice brenda Spanx, 34 dolara (213 kn) (Foto: Spanx)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju