Jennifer Lopez blistala je na dodjeli video nagrada MTV-ja, koja je organizirana u Radio City Music Hallu u New Yorku, a tijekom koje je primila nagradu Michael Jackson Vanguard.

Galerija Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 5 +4 Jennifer Lopez - 3
Za ovu priliku 49 godina stara pjevačica odjenula je dugu večernju haljinu iz Versacea koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru.

U stanju mirovanja srebrna kreacija nježno pada niz ženske obline, no u pokretu otkriva dubok izraz do bedra. Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez na dodjelu je došla u društvu dečka Alexa Rodrigueza (Foto: Getty Images)
Povrh svega, riječ je iznimno dugoj haljini koju je Jennifer Lopez sparila sa srebrnim štiklama vrtoglavnih potpetica, zbog čega predstavlja velik izazov za kretanje.

No to nije stvaralo nikakve probleme latino divi, koja je navikla u visokim štiklama plesati na pozornici po nekoliko sati. Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 3 (Foto: Getty Images)
Ona nije bila jedina dama koja je nosila srebrnu haljinu na crvenom tepihu VMA-a u New Yorku. Zavirite u našu fotogaleriju te pogledajte i druge dame u srebrnim kreacijama s dodjele video nagrada MTV-ja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju