Jennifer Lopez započela je svoju četvrtu veliku koncertnu turneju početkom lipnja. U prvom dijelu turneje obuhvaćeni su gradovi u SAD-u i Kanadi, a zatim slijede koncerti u Tel Avivu, Moskvi, Antaliji, El Alameinu i završni koncert turneje u Sankt-Peterburgu.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez na turneji Jennifer Lopez na turneji +5 Jennifer Lopez

Jennifer je do sada odradila 20 koncerata diljem SAD-a i na svakom je priredila pravi show.

Osim o spektakularnim nastupima, latino diva uvijek vodi računa i o scenskoj odjeći. Iako i u privatno vrijeme voli nositi vrlo upečatljive odjevne komade, na koncertima si uistinu daje oduška te često bira i vrlo provokativne kostime.

Jennifer Lopez na turneji Jennifer Lopez na turneji (Foto: Profimedia)

Tako na ovoj turneji nastupa i u hlačama koje su doista primjerene samo za scenu. Bijele široke hlače posute šljokicama koje potpuno otkrivaju donje rublje, s prednje i stražnje strane spojene su za gornji dio kostima pomoću malog metalnog obruča.

Jennifer Lopez na turneji Jennifer Lopez na turneji (Foto: Profimedia)

S obzirom na to koliko su otvorene, ove hlače zasigurno se nikada neće naći u street style kombinacijama trendseterica jer su, prije svega, dio scenske garderobe u kojoj vrijede drukčija modna pravila.

U galeriji pogledajte još scenskih kombinacija Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Katie Holmes: Hlače koje niske žene izbjegavaju, a i visokima stvaraju probleme Katie Holmes Katie u širokim hlačama Katie Holmes u Disneylandu +0 Katie i inače voli nositi dugačke hlače širokog kroja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju