Jennifer Aniston i Jennifer Lopez plijenile su poglede na crvenom tepihu 81. po redu Zlatnih globusa koji su sinoć održani u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu.

Galerija Jennifer Lopez i Jennifer Aniston na Zlatnim globusima 2024. Jennifer Lopez u haljini Nicole + Felicia Couturea Jennifer Aniston u Dolce & Gabbani +2 Jennifer Aniston na Zlatnim globusima

Jennifer Aniston ljubiteljica je svevremenske klasike, a na crvenom tepihu često pozira u maloj crnoj haljini. Tako je bilo i na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, na kojoj pojavila s ekipom The Morning Showau kojoj tumači jednu od glavnih uloga, a koja je bila nominirana u kategoriji najbolje dramske serije.

Američka glumica odabrala je crnu haljinu bez rukava i srcolikog izreza s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbanna. Gornji dio haljine bio je priljubljen uz tijelo poput korzeta te istaknuo njezinu vitku figuru, dok je suknja ukrašena svjetlucavim detaljima vizualno produžila njezinu siluetu.

Jennifer Aniston u Dolce & Gabbani Jennifer Aniston u Dolce & Gabbani (Foto: Afp)

Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita, a mnogi su odmah primijetili i znatno skraćene uvojke koji neodoljivo podsjećaju na legendarnu Rachel frizuru.

Njezina kolegica i imenjakinja Jennifer Lopez odabrala je vrlo sličnu, no istovremeno i znatno drukčiju haljinu za to događanje.

I Jennifer Lopez odlučila se za pripijeni model sa srcolikim izrezom koji ističe ženstvene adute, no odabrala je voluminozniju kreaciju Nicole + Felicia Couturea u nježnoj ružičastoj nijansi.

Jennifer Lopez u haljini Nicole + Felicia Couturea Jennifer Lopez u haljini Nicole + Felicia Couturea (Foto: Afp)

Haljina je to s predimenzioniranim rukavima ukrašenima ružama i dugim šlepom u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen. Izdanje je dopunila efektnim naušnicama i pismo-torbicom. I njoj je porub haljine bio toliko dug da obuća za to svečano događanje nije bila vidljiva.

Jennifer Lopez pojavila se na Zlatnim globusima kako bi poduprla svoga supruga Bena Afflecka i njegov film Airkoji je bio nominiran za najbolje ostvarenje u kategoriji mjuzikla ili komedije.

Nicole + Felicia Couture za Jennifer Lopez preradio je njihovu vjenčanicu iz kolekcije za jesen / zimu 2024. godine Nicole + Felicia Couture za Jennifer Lopez preradio je njihovu vjenčanicu iz kolekcije za jesen / zimu 2024. godine (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Što su Jennifer Aniston i Jennifer Lopez nosile na ovogodišnjim Zlatnim globusima pogledajte u fotogaleriji na početku teksta, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Tko je odabrao bolju haljinu za Zlatne globuse?

glasova:

 

15 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa Crvene haljine bile su popularne na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa Margot Robbie u Armani Priveu Selena Gomez u Armaniju +12 Taylor Swift u Gucciju

Jennifer Aniston: Povratak Rachel frizure u modernijem izdanju Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa +1 Jennifer Aniston kao Rachel Green

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju