Latino diva Jennifer Lopez trenutno snima novi film "Second Act", komediju u kojoj glumi sa svojom najboljom prijateljicom Leah Remini

Uz uspješnu pjevačku karijeru Jennifer Lopez vrijedno radi i na glumačkoj. Lijepa 48-godišnjakinja trenutno snima film "Second Act". U njemu glumi zaposlenicu jedne trgovine koja odluči potpuno promijeniti svoj život.

Njujorški fotografi ulovili su je tijekom snimanje scene trčanja, a nakon odrađenog posla Jennifer je uzela malu stanku. S obzirom na to da i u New Yorku trenutno vladaju niske jesenske temperature, Jennifer se u stanci zaogrnula svojom omiljenom jaknom.

U pitanju je model s krznenim rubom na kapuljači koji latino diva jednostavno obožava i godinama nosi.

Isti model jakne u hladnijim mjesecima često se može vidjeti i na našim ulicama. Zavirili smo u svoju arhivu, izdvojili dame koje svoje jesensko-zimske street style kombinacije zaokružile upravo jaknama s kapuljačama ukrašenima krznom i zaključili kako je taj model uistinu zimski broj 1 među Hrvaticama.

Pogledajte i 7 modela jakni koje je nemoguće zaobići ove jeseni, a ako niste ljubitelj jakni, razgledajte 10 modela crnih kaputa već od 229 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju