Glazbena diva Jennifer Lopez voli se maksimalno srediti i za odlazak u šoping, a jednu takvu finu kombinaciju pjevačica je izabrala za dolazak u kupovinu na Beverly Hillsu. Međutim, hlače izrazito širokih i dugačkih nogavica stvarale su joj poteškoće te je silazeći niz stepenice morala paziti na svaki korak.

Galerija Jennifer Lopez u \'nezgodnoj\' odjevnoj kombinaciji - 6 Jennifer Lopez u \'nezgodnoj\' odjevnoj kombinaciji - 9 Jennifer Lopez u \'nezgodnoj\' odjevnoj kombinaciji - 7 +4 Jennifer Lopez u 'nezgodnoj' odjevnoj kombinaciji Jennifer Lopez izgledala je fenomenalno u tamnoplavoj odjevnoj kombinaciji koju je izabrala za šoping u trgovini Barneys na Beverly Hillsu u pratnji svog dečka Alexa Rodrigueza. S njima su bili i Jenniferina 10-godišnja kći Emme i Alexova devetogodišnja kći Ella.

Iako je Jennifer Lopez izgledala top, dok je izlazeći iz dućana silazila niz stepenice bilo je jasno da joj u širokim hlačama u kombinaciji s vrtoglavom visokom tankom potpeticom nije jednostavno hodati

Slavna pjevačica odjenula je plave satenske hlače izrazito širokih i dugačkih nogavica koje su u potpunosti prekrile cipele, a gore je nosila vunenu majicu na preklop koja otkriva dekolte. Stajling je upotpunila svijetloplavom torbicom ukrašenom metalnim detaljima, velikim okruglim naušnicama i sunčanim naočalama.

Iako je izgledala top, dok je izlazeći iz dućana silazila niz stepenice, bilo je jasno da joj u širokim hlačama u kombinaciji s vrtoglavom visokom tankom potpeticom nije jednostavno hodati. Jedan krivi korak bio bi dovoljan da hlače zapnu za potpeticu i da se spotakne.

No 48-godišnja diva ipak je uspjela proći bez nezgode, a priznajemo da mi vrlo vjerojatno ne bismo bile toliko spretne u ovoj "nezgodnoj" kombinaciji. Pogledajte i Jennifer Lopez u riskantnim tajicama za odvažno isticanje slavnih bokova.
Jennifer Lopez u \'nezgodnoj\' odjevnoj kombinaciji - 9 Jennifer Lopez u 'nezgodnoj' odjevnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju