Jennifer Lopez nalazi se na ljetnom odmoru. Trenutačno krstari Mediteranom s prijateljima i obitelji, a na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije s posjećenih lokacija, ali i vlastite modne kombinacije.

Galerija Jennifer Lopez u bikiniju - 5 +0 Jennifer Lopez u bikiniju - 3

Američka pjevačica i glumica podijelila je na Instagramu i prizor u neonski žutom bikiniju s jahte koji je potaknuo more komplimenata.

Ne mogu vjerovati da ova žena ima 52 godine, Izgledaš poput božice, Ovaj bikini ti predobro stoji, samo su neki od razdraganih komentara njezinih obožavatelja.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Najhrabriji izbor sandala za nošenje s maksi haljinom koja "mete" pod

Jennifer Lopez na fotografiji pozira u mini bikiniju brenda Frankies Bikinis, iza kojeg stoji dizajnerica Francesca Aiello. Točnije, nosi gornji dio kupaćeg kostima modela Binx u nijansi limunade (eng. lemonade) s pripadajućim tanga gaćicama.

Boja bikinija privlači pažnju, ističe fit figuru latino dive, te posebno laska njezinoj preplanuloj puti. Na fotografiji Jennifer je oči prekrila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira te pozdravila svoje fanove na talijanskom jeziku s kratkim – Ciao.

Bijeli kupaći kostimi dodatno naglašavaju preplanulu put Već od 45 kuna: 10 kupaćih kostima koji najbolje pristaju preplanuloj koži

Neke od njezinih pamtljivih izdanja u kupaćem kostimu možete pogledati u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju