Jennifer Lopez bila je gošća iznenađenja na petoj dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards koja se održala u losanđeleskom kompleksu Taglyan. Predivna latino diva imala je ulogu prezenterice. Svojoj dugogodišnjoj prijateljici i suradnici Tracy Anderson uručila je priznanje za izvanredno postignuće u svijetu fitnessa.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards J.Lo u predivnoj haljini koju potpisuje dizajner Bach Mai +2 Jennifer Lopez bila je gošća iznenađenja na dodjeli Daytime Beauty Awards

Tracy Anderson ističe se kao originalni tvorac koju su metode i posvećenost njezinu umijeću zadržale na samom vrhu. Nema ludila u njezinoj metodi, samo 25 godina čiste posvećenosti klijentima i zdravlju, rekla je Jennifer Lopez u svojem prezenterskom govoru.

J.Lo u predivnoj haljini koju potpisuje dizajner Bach Mai Jennifer Lopez bila je gošća iznenađenja na dodjeli Daytime Beauty Awards (Foto: Profimedia)

Slavna ljepotica naprosto je blistala na dodjeli u kombinaciju koju su za nju osmislili stilisti Rob Zangardi i Mariel Haenn.

Odjenuli su J. Lo u fantastičnu haljinu koju potpisuje vijetnamsko-američki dizjaner Bach Mai. Model iz njegove resort kolekcije za 2023. godinu ručno je oslikan cvjetnim motivima u jarkoj nijansi ružičaste boje.

Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards (Foto: Afp)

Haljina otvorenih leđa i s dubokim prorezom ima voluminozan donji dio koji podsjeća na raskošne toalete iz Zlatnog doba Hollywooda. Naravno, uz ovakvu haljinu štikle su najbolji odabir, a Jennifer je nosila natikače s 12 centimetara visokom potpeticom u hot pink nijansi.

Štikle brenda Femme Los Angeles Štikle brenda Femme Los Angeles (Foto: Femme Los Angeles)

Model brenda Femme Los Angeles uskladila je s bojom torbice koju pak potpisuje luksuzni talijanski brend Rodo.

Jennifer Lopez da dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards (Foto: Afp)

J.Lo dala blagoslov velikom jesenskom trendu - hoćete li vi nositi ove cipele? Salonke od trapera Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode +7 Traper je posvuda, od glave do pete

J.Lo ima novu haljinu koja možda i jest malo preširoka, ali izgleda tako udobno Jennifer Lopez razgledavala je namještaj odjevena u haljinu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u traper-haljini Jennifer Lopez u predimenzioniranoj traper-haljini +1 Jennifer Lopez

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju