Brojne svjetske zvijezde, ali i zaljubljenici u superjunake, okupili su se na crvenom tepihu u Los Angelesu kako bi upriličili premijeru filma "The Flash".

Galerija Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash - 5 Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash +2 Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash

Među okupljenim zvijezdama posebno se istaknuo omiljeni par današnjice – Jennifer Lopez i Ben Affleck. Iako su ušli u pedesete, ne dopuštaju ljubavnoj iskri da se ugasi, što su nam još jednom pokazali razmijenivši poljupce pred fotografima.

Otkako je zakoračila u središte svjetske pozornosti, Jennifer kontinuirano dominira crvenim tepihom. Zavodljivi, a istovremeno odmjereni dekolte, njezin je zaštitni znak, a svoju besprijekornu figuru nikad se nije ustezala pokazati.

Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash Jennifer Lopez i Ben Affleck na premijeri filma The Flash (Foto: Profimedia)

Jennifer je i premijeru najnovijeg filma svoga supruga iskoristila kako bi zasjala u svom prepoznatljivom stilu.

Odjenula je efektnu haljinu luksuznog modnog brenda Gucci koja joj stoji kao salivena i baš se ističe među klasičnim modnim odabirom za crvenu tepih.

Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash (Foto: Profimedia)

Dizajneri Rob Zangardi i Mariel Haen napravili su posebnu haljinu koja dolazi u dva dijela i jedan je od onih primjeraka koji zasigurno pomiču modne granice.

Gornji dio dolazi u crnoj boji i sačinjen je od uskog i rastezljivog materijala koji na prvi pogled izgleda poput ronilačkog odijela.

Gornji dio s uzdignutim ovratnikom sadrži patentni zatvarač kojega je Jennifer spustila sve do struka, a donji dio dolazi u obliku klasične balske haljine s ekstra tkaninom koja se vuče po podu.

J.Lo ima novu haljinu koja možda i jest malo preširoka, ali izgleda tako udobno Jennifer Lopez razgledavala je namještaj odjevena u haljinu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u traper-haljini Jennifer Lopez u predimenzioniranoj traper-haljini +1 Jennifer Lopez

Impresivno izdanje Jennifer je zaokružila bež cipelama na vrtoglavo visoku platformu i petu te jednostavno crnom clutch torbicom.

Kako bi haljinu stavila u prvi plan, kosu je oblikovala u jednostavni konjski rep, a prirodnu ljepotu je naglasila nude nijansama make-upa.

Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash Jennifer Lopez na premijeri filma The Flash (Foto: Profimedia)

Nisu samo Leonarda i Zvone: Osam slavnih parova koji su se mirili nakon prekida Leonarda i Zvonimir Boban 2005. godine Leonarda i Zvonimir Boban Leonarda i Zvonimir Boban +6 Justin i Hailey Bieber hodali su neoliko mjeseci 2016., a onda se pomirili 2018. godine

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju