Jennifer Lopez bila je gošća na božićnom partiju koji je organizirala Kris Jenner, mama Kim Kardashian. Slavna pjevačica sa sobom je povela i svoju djecu, 7-godišnje blizance Emmu i Maxa. Kako su se ondje zabavili Jennifer je otkrila objavivši na svom Instagramu dvije nježne fotografije sa svojim klincima koje su skupile 1.785.300 lajkova

Jennifer Lopez pokazala je svoju nježnu, majčinsku stranu i objavila na Instagramu dvije fotografije na kojima je sa svojim najvećim 'blagom, 7-godišnjim blizancima Emmom i Maxom. Crno-bijele fotografije snimljene su na božićnoj zabavi koju je organizirala Kris Jenner, majka Kim Kardashian na kojoj je J. Lo. bila gošća, a sa sobom je povela i svoju djecu.

Fotografije su snimljene na plesnom podiju, na jednoj je Jennifer sa svojom kćeri Emmom koja je grli oko struka, a ponosna mama sliku je popratila komentarom 'Ja i moja mini ja'. Na drugoj fotografiji pop diva pleše sa svojim sinom Maxom, a taj prizor prati komentar 'Ja i moj mali muškarac'. Fotografija na kojoj je Jennifer s kćeri dosad je skupila 633.800 lajkova, a ona sa sinom 517.700 lajkova što je ukupno 1.785.300 lajkova.

'Sviđa mi se kada drugima pokažeš najvažniji dio svoga života, svoju djecu', jedan je od brojnih komentara oduševljenih Jenniferinih obožavatelja.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju