Jennifer Lopez privlači pažnju gdje god se pojavi. Lijepa glumica i pjevačica nedavno je obnovila ljubav s Benom Affleckom i od tada blista još više nego obično.

Galerija Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +2 Jennifer Lopez u crnoj Chanel haljini

Sretni par je zaista nerazdvojan, a zajedno su se pojavili i na memorijalu povodom smrti poznatog američkog biznismena J. R. Ridingera, koji je nedavno preminuo na jahti u Hrvatskoj.

Osim sretnog para, na memorijal su došle brojne poznate osobe - Kim Kardashian, Alicia Keys, Jamie Foxx, Ja Rule i mnogi drugi, a Jennifer Lopez je pjesmom odala počast preminulom prijatelju i izrazila sućut njegovoj supruzi Loren, s kojom je također dobra prijateljica.

Jennifer je na svečanost došla u crnoj silueti s tankim naramenicama. Odjenula je dugačku Chanelovu pripijenu haljinu s dubokim dekolteom. Odvažna haljina lagano se širi u struku i naglašava njezinu besprijekornu figuru. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez u crnoj Chanel haljini (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je upotpunila elegantnim nakitom, od kojeg su se posebno istaknule ogrlica, koktel prsten te dvije narukvice, jedna u obliku zlatne cvjetne manšete, a druga s bijelim biserima.

Je li haljina Jennifer Lopez prikladna za komemoraciju?

glasova:

Kombinaciju je zaokružila crnim sandalama od antilopa na vrtoglavo visoku petu te crnom prošivenom torbicom istog brenda, koju je nosila preko jednog ramena.

Uvijek elegantna Jennifer prirodnu ljepotu naglasila je razbarušenom frizurom te make-upom u zagasitim, jesenskim bojama, koji odlično odgovara njezinu tenu.

Jennifer Lopez: Prozirna haljina stvorena za isticanje ženskih oblina Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 5 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 3 +2 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 1

Ben je odjenuo elegantno crno odijelo, a zajedno su izgledali kao da su spremni za crveni tepih.

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck došli su odati počast životu prijatelja J.R. Ridingera (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju