Jennifer Lopez na svom Instagramu objavila je video sa snimanja kampanje za štikle s potpisom slavnog dizajnera Giuseppea Zanottija čije je zaštitno lice. U videu se pjevačica pojavljuje i u kupaćem kostimu u kojem 48-godišnja diva izgleda fenomenalno

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez u bikiniju +0 Jennifer Lopez u bikiniju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Foto: Profimedia Za snimanje nove kampanje za štikle brenda Giuseppe Zanotti pjevačica i glumica Jennifer Lopez odjenula je kupaći kostim u kojem je slavna 48-godišnjakinja pokazala svoju fantastičnu figuru. Video sa snimanja kampanje diva je objavila na svom Instagramu i tako izazvala oduševljenje obožavatelja.

Pojava predivne J. Lo. u kupaćem kostimu bacila je u sjenu i luksuzne štikle Giuseppea Zanottija koje pjevačica obožava nositi

Osim klasičnog crnog kupaćeg kostima uz koji nosi štikle, Jennifer se pojavljuje i u crno-bijelom dvodijelnom kupaćem s dubljim gaćicama. Neizostavna je, naravno, bila i svjetlucava haljina, a očaravajući prizori snimljeni su uz bazen.

Pojava predivne J. Lo. u kupaćem bacila je u sjenu i luksuzne štikle talijanskog dizajnera koje pjevačica obožava nositi. U fotogaleriji pogledajte i druga nezaboravna izdanja Jennifer Lopez u bikiniju.
 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju