Jennifer Lopez je prije svega majka, a od svih poslovnih aktivnosti najviše voli vrijeme provoditi sa svojom djecom. Pokazala je to i posljednjom fotografijom objavljenom na svojem Instagram profilu

Jennifer Lopez, poput svih drugih zaposlenih mama, najviše uživa u slobodnim trenucima koje može podijeliti sa svojom kćeri i sinom. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sedmogodišnjih blizanaca Maxa i Emme.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


Na fotografiji je vidljivo da se slavna mama uvukla u krevet sa svojim mališanima u običnoj trenirci te bez šminke na licu, ali i da uživa u dokolici s velikim osmijehom na licu.



'Moja ideja savršenog popodneva. #zagrljaji #kokosići #ljubav' napisala je uz fotografiju koja je u manje od pola dana prikupila 500.000 lajkova obožavatelja iz cijelog svijeta, ali i mnoštvo komentara koji su se složili s njenom procjenom.

'Najbolja vremena su ona provedena s djecom. Volim što radiš naporno, izgledaš odlično i imaš dvoje male djece. Ti stvarno potvrđuješ da možeš učiniti što god želiš,' samo je jedan od takvih komentara kojim su obožavatelji polaskali američkoj pjevačici i glumici. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju