Gladijatorice su se ovoga ljeta vratile u modu. Riječ je o sandalama ravnih potplata i otvorenih prstiju te s remenčićima koji mogu dopirati sve do koljena, a koje su nadahnute izgledom obuće starih Rimljana.

Galerija Jennifer Lopez u Valentinovim gladijatoricama - 4 Jennifer Lopez u Valentinovim gladijatoricama - 1 Jennifer Lopez u Valentinovim gladijatoricama - 5 +2 Jennifer Lopez na Capriju uživa s djecom i prijateljima

Gladijatorice najbolje izgledaju kada se nose na kratke suknje i haljine kako bi u potpunosti došle do izražaja i privukle sve poglede.

Zna to i Jennifer Lopez koja se na odmoru u Italiji s djecom odlučila upravo za takve sandale.

Valentino Garavani gladijatorice, 14.400 kuna Valentino Garavani gladijatorice, 14.400 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Točnije, nosila je upečatljivi kožnati model do koljena ukrašen prepoznatljivim Valentinovim „Rockstud“ zakovicama iz nove kolekcije za proljeće / ljeto 2022. godine.

Za ovaj tip udobne obuće latino diva se češće odlučuje u privatnim trenucima, a rjeđe kada zna da će pozirati na kakvom crvenom tepihu.

Jennifer Lopez u Valentinovim gladijatoricama - 2 Jennifer Lopez u Valentinovim gladijatoricama (Foto: Profimedia)

Fotografi su je svejedno „uhvatili“ na večeri s prijateljima na predivnom Capriju u Italiji.
Valentinove gladijatorice sparila je sa zelenom torbicom, ali i haljinom ove talijanske modne kuće.

Predimenzionirani model mini haljine u narančastim tonovima sa šljokicama sakrio je ženstvenu siluetu Jennifer Lopez. Izdanje za zaokružila s nekoliko osebujnih komada nakita.

Jennifer Lopez u Valentinovim gladijatoricama - 3 Jennifer Lopez na Capriju uživa s djecom i prijateljima (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju