Mnogi će se složiti da je Jennifer Lopez jedna od najljepših žena svijeta. Njezino samopouzdanje, besprijekoran stil i elegantno držanje razlozi su zbog kojih je inspiracija mnogima.

To nam je još jednom pokazala u svom zadnjem pojavljivanju u javnosti, kad je prošetala New Yorkom i nasmiješena pozirala fotografima. Za tu je priliku odabrala kombinaciju koja dokazuje da je bež sve samo ne obična boja.

J.Lo. prošetala je u elegantnoj, ali sasvim drugačijoj kombinaciji koja je podijelila mišljenja javnosti. Njezin se modni odabir sastoji od lanenog sakoa, ispod kojeg je nosila jednostavni top s V izrezom te zanimljivih hlača koje su definitivno privlačile poglede.

Jennifer Lopez u efektnim hlačama Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Udobne ljetne hlače mnogima su najdraži komad tijekom toplijih mjeseci. Lepršavi materijali savršen su odabir za opuštene, ali i za svečanije prilike, a glavni im je plus to što se mogu nositi na svu obuću – od visokih potpetica pa sve do jednostavnih natikača.

Jennifer Lopez u efektnim hlačama Jennifer Lopez u efektnim hlačama (Foto: Profimedia)

Hlače koje je ovoga puta odabrala popularna pjevačica i glumica doista su impresivne. Sačinjene su od prozirnog materijala i ukrašene su perjem i šljokicama pa su u tren oka običnu kombinaciju u neutralnoj boji pretvorile u efektni modni odabir.

Modno izdanje J.Lo je upotpunila velikom torbom u smeđoj boji, te cipelama na vrtoglavo visoku potpeticu i platformu koje su vizualno izdužile noge.

Kosu je oblikovala u elegantne valove, a točka na i njezine kombinacije bio je decentni nakit te sunčane naočale.

Jennifer Lopez u efektnim hlačama Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Jedna od najsenzualnijih žena na svijetu ne bi to bila da se opterećuje centimetrima i komentarima Jennifer Lopez Jennifer Lopez ljubiteljica je teretane Jennifer Lopez u Valentinovom bikiniju na proslavi 54. rođendana +7 Jennifer Lopez voli isticati svoje ženstvene obline

J.Lo u omiljenoj ljetnoj obući: Je li ovo stvarno najbolji model ili ipak ima boljih? Jennifer Lopez obožava nositi vrtoglavo visoke potpetice u ležernim prigodama Jennifer Lopez obožava nositi vrtoglavo visoke potpetice u ležernim prigodama Jennifer Lopez u društvu sestre Linde +2 Jennifer Lopez u japankama

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju