Jennifer Lopez izgledala je fantastično u bijeloj pencil haljini i bijelim štiklama na premijeri animiranog filma 'Ledeno doba: Veliki udar' u Los Angelesu. I dojam bi zaista bio savršen da ga nije pokvario jedan detalj na prelijepoj 46-godišnjakinji

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nazočila je premijeri animiranog filma 'Ledeno doba: Veliki udar' u Los Angelesu u kojem je dala glas liku po imenu Shira. U skladu s nazivom filma, Jennifer se odjenula u bijelo od glave do pete, a mnogi su je zbog njene ljepote i stajlinga usporedili sa snježnom kraljicom.

Bijelu haljinu pencil kroja bez naramenica, koja je savršeno 'legla' na obline prelijepe 46-godišnjakinje, kombinirala je uz čipkasti bolero, čipkastu choker ogrlicu i bijele štikle. Lice ne naglasila smeđim sjenilom na očima i ružem nude nijanse.



U ovoj bijeloj kombinaciji Jennifer je izgledala mladoliko i senzacionalno, no savršeni domaj pokvario je jedan detalj. Naime, J. Lo. je poznata po tome da svoje vitke plesačke noge voli istaknuti uljem za kožu, no ovoga je puta, čini se, pretjerala te joj se donji dio nogu previše sjajio.

Možda poveća količina ulja za kožu nije dobra kombinacija uz vlagu zraka od 88 posto kolika je ovih dana u Los Angelesu.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju