Jennifer Lopez na svom Instagramu podijelila je fotografiju s modnog snimanja na kojem je nosila usku srebrnu haljinu i štikle koje bi trebalo nositi samo s dozvolom

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez očarala je svoje obožavatelje fotografijom s modnog snimanja o kojem nije otkrila puno, već je pustila da slika govori sama za sebe. Atraktivna 47-godišnja diva na fotografiji nosi djelomično prozirnu usku haljinu srebrne boje koja je maksimalno naglasila njenu fantastičnu figuru.

Uz haljinu brenda Meshki čija je cijena 803 kune Jennifer je obula srebrne štikle s vrlo visokom i tankom potpeticom u kojima sigurno nije jednostavno hodati.

Samo još jedan dan u uredu, napisala je Lopez uz fotografiju koja je poznata kao velika radoholičarka. Za modno snimanje ovakve brutalne štikle su pun pogodak, ali mi ih se baš ne bismo usudile nositi na posao.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
Na drugoj fotografiji Jennifer Lopez je pokazala svoj besprijekorni make-up i frizuru s istog snimanja za koji su zaslužni poznati vizažist Scott Barnes i frizer Chris Appleton.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
U fotogaleriji pogledajte i druga izdanja Jennifer Lopez s vrtoglavo visokim štiklama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju