U slobodno vrijeme Jennifer Lopez voli se malo odmoriti od glamuroznih i provokativnih izdanja u kakvima je najčešće viđamo na svečanim događanjima ili koncertima

Jennifer Lopez uvijek pronađe način da i u najjednostavnije odjevne kombinacije unese malo glamura.

Pjevačica i glumica dopratila je stariju kći svojeg novog dečka Alexa Rodrigueza k poznatom američkom dermatologu Haroldu Lanceru koji brine o koži brojnih slavnih ljepotica.

Jennifer je bila odjevena u maksimalno ležernu kombinaciju. Komotne traperice visokog struka kombinirala je s običnom bijelom majicom i mekanom debelom vestom. Umjesto cipela na petu u kakvima je najčešće viđamo ili pak u njezinim omiljenih tenisica s platformom, latino diva neočekivano je odabrala klasične niske tenisice.

Naravno, nije odabrala monotoni model, nego se odlučila za hit-tenisice modne kuće Gucci koje jednostavno ne mogu proći neprimijećeno. Tenisice koje koštaju 1100 američkih dolara (6911 kuna) na sebi imaju upečatljiv ukras u obliku masivne mašne napravljen od sitnih kristala. Popularni model zanimljiv je zbog toga što se ukrasi na tenisicama mogu mijenjati ovisno o raspoloženju.

Jennifer je poznata kao ljubiteljica blještavila pa ne čudi da je bila raspoložena upravo za tu kristalnu aplikaciju koja noge baca u centar pažnje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju