Pjevačica i glumica Jennifer Lopez voli birati kreacije koje naglašavaju njene atribute pa je tako za događaj 2017 NBCUniversal Upfront održan u New Yorku odjenula haljinu koja otkriva i dekolte i noge. Ipak, jedan detalj na haljini zasjenio je i te adute

Jennifer Lopez nije jedna od onih žena koje se drže pravila da kod naglašenog dekoltea donji dio mora biti suptilniji i obrnuto. Pop diva ne libi se nositi kreacije koje otkrivaju i dekolte i noge, a takvu haljinu izabrala je i za događaj 2017 NBCUniversal Upfront održan u New Yorku.

'Jennifer Lopez nije jedna od onih žena koje se drže pravila da kod naglašenog dekoltea donji dio mora biti suptilniji i obrnuto'

Za izradu blijedo ružičaste haljine modnog brenda Elie Saab utrošeno je puno teškog satena, no unatoč bogatoj količini materijala, kreacija je više pokazivala nego skrivala. Haljina je naglasila dekolte 47-godišnje pjevačice, dok je visoki prorez koji seže sve do bikini linije otkrio njena čvrsta, plesačka bedra. No, jedan treći ženstveni detalj ipak se "progurao" u prvi plan, gola ramena koja su veliki trend već nekoliko sezona.

Sofisticiranost izazovnoj haljini dali su dugi rukavi, a izbor haljine prilično je iznenađujući kada se uzme u obzir da se događaj održao u jutarnjim satima. Jennifer je bila odvažna i kada je riječ o štiklama s vrtoglavo visokim potpeticama brenda Christian Louboutin.

U foto galeriji pogledajte i druga vrlo atraktivna izdanja Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju