Božić je baš uvijek u znaku obitelji, a to zna i Jennifer Lopez koja je u blagdanski šoping otišla sa svojom mamom. Mama Guadalupe Rodríguez i njezina kći otišle su u luksuznu robnu kuću Maxfield u zapadnom Hollywoodu kako bi obitelji kupile poklone, a s njima u društvu je bio i Ben Affleck.

Galerija Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu +1 Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu

Jennifer je poznata kao jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, a to je potvrdila i svojom posljednjom odjevnom kombinacijom koju najbolje opisuje riječ – ležernost. Za šetnju s majkom odabrala je crnu dolčevitu – koja je odlična podloga svakoj odjevnoj kombinaciji, crne uske hlače te čizme do koljena sačinjene od brušene kože.

Kompletan outfit zaokružila je efektnom jaknom s uzorkom leopardovog krzna. Upravo taj uzorak izaziva polemike u svijetu mode – jer ga neke žene obožavaju, a druge ga pak smatraju kičastim.

Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu (Foto: Profimedia)

Isti je uzorak u svoju kombinaciju ukomponirala i mama Guadalupe odjenuvši tajice s crnim šarama te rajf istog uzorka.

Glavni savjet modnih stručnjaka kod kombiniranja životinjskog uzorka jest – manje je više.

Životinjskom uzorku odlično pašu detalji u zlatnoj boji, a Jennifer je ovoga puta odabrala decentne zlatne naušnice i providne sunčane naočale sa zlatnim detaljima, dok je kosu oblikovala u ležerni konjski rep.

Nosite li životinjski uzorak?

glasova:

U anketi nam recite nosite li i vi leopard uzorak, a u nastavku pogledajte savjete stilista Marka Grubnića koji će vam pomoći da odjevne kombinacije sa životinjskim uzorkom izgledaju besprijekorno. 

  Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju