S obzirom na to da u posljednje vrijeme gotovo svakodnevno dolazi na probe u jedan losanđeleski plesni studio, velika je vjerojatnost da se Jennifer Lopez priprema za neki nastup. Je li u pitanju koncert, televizijsko gostovanje ili J. Lo možda samo uvježbava koreografiju za novi videospot, sigurno ćemo ubrzo saznati.

Galerija Jennifer Lopez nosi trenirku s poderanim detaljima Trenirka s poderanim detaljima Jennifer Lopez dolazi na probu u plesni studio +1 Jennifer Lopez dolazi u plesni studio u društvu svog menadžera Bennyja Medine

Očekivano, Jennifer na probe dolazi u odjevnim kombinacijama sastavljenim od sportskih odjevnih komada. Najčešće bira tajice, koje su jedan od najudobnijih komada za ples, ali ovaj put odabrala je zanimljivu trenirku.

Jennifer Lopez nosi trenirku s poderanim detaljima Jennifer Lopez nosi trenirku s poderanim detaljima (Foto: Profimedia)

Naime, nosila je bijeli model s velikim poderanim detaljima i ispod njega kratke crne tajice visokog struka, u kombinaciji s puloverom visokog ovratnika ispod kojeg se nazirao podrezani top.

"Tako se to radi": Jennifer Lopez u haljini koja se odijeva kada želimo da sve oči gledaju u nas Jennifer Lopez Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja +2 Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja

Ne može se poreći da je njezina trenirka vizualno vrlo efektna zahvaljujući poderotinama, ali pitanje je koliko je funkcionalna, pogotovo ako je Jennifer u njoj uistinu i zaplesala na probi.

Trenirka s poderanim detaljima Trenirka s poderanim detaljima (Foto: Profimedia)

Latino diva inače obožava poderane odjevne komade. Često je se može vidjeti u rasparanim trapericama raznih krojeva, od širih do skinny modela, a nosila je i razne tipove majica s poderanim detaljima.

I dok J.Lo bez problema nosi ovakve komade, njezina trenirka, primjerice, za mnoge bi žene bila nenosiva u klasičnim dnevnim prigodama.

Jennifer Lopez dolazi na probu u plesni studio Jennifer Lopez dolazi na probu u plesni studio (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju