Jennifer Lopez privlači pažnju gdje god se pojavi i što god nosi na sebi. Tako je bilo i na svečanom tepihu ovogodišnje Met Gale, koja je bila posvećena životu i radu njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda.

Galerija Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 2 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 5 +3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6

Jennifer Lopez zablistala je u zavodljivoj kreaciji po mjeri Ralpha Laurena napravljenoj od ružičastog satena i crnog baršuna.

Gornji dio haljine sastavljen je od tek dvije ukrižane crne trake, koje su naglasile fit-figuru američke pjevačice i glumice, i cvjetnog ovratnika s ručno izrađenim laticama.

Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 3 Jennifer Lopez u haljini Ralpha Laurena na Met Gali 2023. (Foto: Afp)

Donji dio sastoji se od drapirane svilene suknje s dugim šlepom, koji je pratio ženstvenu siluetu Jennifer Lopez. Kreacija je dodatno ukrašena predimenzioniranom crnom mašnom, s kojom nije bilo lako hodati.

Haljina je bila toliko duga da je zauzela veći dio svečanog stepeništa ispred Muzeja umjetnosti Metropolitan u New Yorku, a čak dvoje ljudi pomagalo je Jennifer Lopez da se pripremi za fotografiranje.

Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6 (Foto: Afp)

Na glavi je nosila crni fascinator – ukras za glavu nalik na šeširić, koji je iznimno popularan u kraljevskim krugovima.

Haljina Penelope Cruz ima sve što je potrebno za spektakularni dojam Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 4 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 3 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 5 +1 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 2

Izdanje je nadopunila crnim sandalama-platformama brenda Piferi, koje su provirivale ispod haljine, crnim dugim rukavicama i ružičastom satenskom torbicom s potpisom Ralpha Laurena.

Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 1 Jennifer Lopez trebala je pomoć na svečanom tepihu Met Gale (Foto: Afp)

Jennifer Lopez i Ralph Lauren nastavili su zajedničku modnu suradnju – u njegovoj kreaciji pjevačica se pojavila na Met Gali i 2021. godine, kada je tema bila "U Americi: Leksikon mode", a ona je nosila smeđu haljinu, krznenu jaknu i kaubojski šešir.

Jennifer Lopez na Met Gali 2021. godine Jennifer Lopez na Met Gali 2021. godine (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju