Kada se u petak zaputila u studio u Los Angelesu, pjevačica i glumica Jennifer Lopez odlučila se za maksimalno udobnu kombinaciju.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez u vrećastom kombinezonu bredan R13 Jennifer Lopez u vrećastom kombinezonu - 1 +2 Jennifer Lopez u vrećastom kombinezonu - 4

Fotografi su je snimili u izrazito širokom kombinezonu od trapera brenda R13. Kombinezon kratkih rukava, s nedovršenim rubovima, vrećastog je kroja u kojem nema niti malo straha da će vas nešto gušiti, stiskati ili žuljati.

Kada je u pitanju obuća, pjevačica se odlučila za žute čizme Timberland koje su često dio njezinih ležernih odjevnih kombinacija.

Jennifer Lopez u vrećastom kombinezonu bredan R13 Jennifer Lopez u vrećastom kombinezonu bredan R13 (Foto: Profimedia)

U ruci je nosila smeđu Birkin torbu modne kuće Hermes, a izdanje je upotpunila sunčanim naočalama, ručnim satom i zlatnim komadima nakta.

Izdanje je upotpunila torbom Birkin Izdanje je upotpunila torbom Birkin (Foto: Profimedia)

Ovo izdanje je podijelilo njezine obožavatelje i korisnike Interneta. Dio njih u komentarima je poručio da pjevačica u svemu izgleda sjajno, međutim druga polovica nikako se nije slagala s ovom tvrdnjom.

Veliko ne od mene za ovo izdanje, jedan je od komentara. Što vi kažerte?

Već dugo nismo vidjeli Jennifer Lopez u tako romantičnom izdanju, haljina je čarobna Jennifer Lopez Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards J.Lo u predivnoj haljini koju potpisuje dizajner Bach Mai +2 Jennifer Lopez bila je gošća iznenađenja na dodjeli Daytime Beauty Awards

J.Lo dala blagoslov velikom jesenskom trendu - hoćete li vi nositi ove cipele? Salonke od trapera Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode +7 Traper je posvuda, od glave do pete

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju