Jennifer Lopez i Ben Affleck ne odvajaju se jedno od drugog. Zaljubljeni par i dalje razgledava nekretnine u potrazi za novom kućom koju će pridodati svojoj kolekciji, a sve se više šuška o tome da zajedno rade i na novom projektu. Naime, već su nekoliko puta snimljeni u raznim filmskih studijima, a prošli tjedan zajedno su iznajmljivali snimateljsku opremu. Jennifer trenutačno snima i dokumentarac o svojoj nevjerojatnoj karijeri, koji će se od 14. lipnja prikazivati na Netflixu.

Galerija Sheego (About You), 605 kn Pull & Bear, 249,90 kn Monki (Zalando), 338 kn +4 Gap (Next), 359 kn

U filmu pod nazivom Halftime J.Lo će gledateljima dati uvid i u svoj privatni život, pa obožavatelji vjeruju kako će se i Ben definitivno pojaviti u njemu, a s obzirom na to da se već dokazao kao uspješan redatelj i producent, možda ima i važniju ulogu u stvaranju dokumentarca.

Zasad možemo samo nagađati što nam priprema trenutačno najpopularniji slavni par koji se ovih dana drži podalje od glamuroznih događanja. Dok je svijet zabave bio fokusiran na Met Galu, J.Lo i Ben otišli su u poznati holivudski studio Red Studios, u kojem su snimljena brojna kultna filmska i televizijska ostvarenja.

Jennifer Lopez u tregericama od štofa Jennifer Lopez u tregericama od štofa (Foto: Profimedia)

Sudeći po kombinaciji koju je Jennifer nosila, u pitanju je bio dan s mnogo obveza za koji su joj potrebni isključivo udobni odjevni komadi. Klasičnu bijelu majicu spojila je sa sivim tregericama od štofa i tenisicama. U posljednje vrijeme često je viđamo upravo u tregericama, koje su po mnogima najudobniji model hlača.

Jennifer Lopez u tregericama Jennifer Lopez u tregericama (Foto: Profimedia)

Jennifer u svojem ormaru ima razne modele, od klasičnih traper-modela predimenzioniranog kroja ili pak skinny varijanti sve do običnih bijelih pamučnih tregerica.

Ako ste i vi u potrazi za ovim udobnim hlačama, zavirite u galeriju i pogledajte nekoliko modela po uzoru na Jennifer Lopez koje smo izdvojili za vas.

Monki (Zalando), 338 kn Monki (Zalando), 338 kn (Foto: Zalando)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju