Jennifer Lopez modna je eksperimentatorica koja je u svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri isprobala sve trendove.

Galerija Jennifer Lopez Oscar 2019. - 2 Jennifer Lopez Oscar 2019. - 4 Jennifer Lopez Oscar 2019. - 1 +1 Senzacionalna, ali preduga haljina Toma Forda za Jennifer Lopez

Nema toga što ona nije nosila – od iznimno kratkih minica do dugih večernjih haljina obično začinjenih vrtoglavim potpeticama. I u većini tih odjevnih kombinacija izvrsno se snašla.

No haljina Toma Forda, koju je odabrala za 91. dodjelu filmskih nagrada Oscar pokazala se kao veliki izazov. Latino diva na dodjelu je došla u ulozi prezenterice, a poglede je plijenila zapanjujućom haljinom napravljenom od stotina komadića zrcala koju je sparila s odgovarajućom srebrnom torbicom.

Iako je kreacija bila napravljena po mjeri lijepe 49-godišnjakinje, kroj je ipak bio mrvicu preuzak i predugačak za normalno kretanje. Baš zato Jennifer se u svakom trenutku pridržavala za svojeg zaručnika Alexa Rodrigueza, a kasnije i kolegu Chrisa Evansa s kojim je proglasila dobitnika u kategoriji najboljeg produkcijskog dizajna.

I "zakopčana do grla“ slavna pjevačica i glumica mamila je poglede svih okupljenih, te je za svoj stajling dobila bezbrojne pohvale modnih stručnjaka.

Jennifer Lopez Oscar 2019. - 1 Jennifer Lopez Oscar 2019. - 1 (Foto: Getty Images)

Pogledajte i oskarovsku haljinu Ashley Graham koja proljepšava žensku figuru:

Ashley Graham: Nepogrešiva oskarovska haljina koja proljepšava žensku figuru Ashely Graham, Oscari 2019. - 3 Ashely Graham, Oscari 2019. - 1 Ashely Graham, Oscari 2019. - 4 +0 Ashely Graham, Oscari 2019. - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju