Dok smo se mi još grijali na visokim temperaturama, modni stručnjaci počeli su konkretnije najavljivati trendove koji će obilježiti jesen.

Galerija Melankolična siva bit će veliki jesenski hit Zara, 29,95 eura Mango, 39,99 eura +13 s.Oliver, 39,99 eura

Među točkama dnevnog reda bile su i boje koje će dominirati jesenskim kombinacijama, a svjetski dizajneri su za jesen i zimu, između ostalog, predložili kombiniranje odjevnih komada u sigurnim neutralnim bojama.

Među nekoliko boja koje su izdvojili kao veliki hit za hladniji period godine bila je i melankolično siva.

Ako zbog svojih odjevnih kombinacija ne želite biti u centru pozornosti, ali želite izgledati lijepo i elegantno onda je ova boja olujnog neba pravi izbor za vas.

Sakoi, predimenzionirane suknje, kardigani, poslovna odijela... sve su ovo komadi koji izgledaju dobro u sivoj boji. Tu su onda i haljine kao neizostavni dio gotovo svake garderobe.

Melankolična siva u kolekciji Alberte Ferretti Melankolična siva u kolekciji Alberte Ferretti (Foto: Profimedia)

Haljine u ovoj melankoličnoj boji izgledaju posebno dobro, mnogima bolje i od omiljenih crnih modela.

Za sve ljubiteljice haljina kojima se melankolična siva čini odličnim odabirom za hladniji dio godine, zavirili smo u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 haljina u tamnijim nijansama sive boje, raznih dužina i krojeva, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Posebno će se oduševiti ljubiteljice pletenih haljina jer su one i ove godine neizostavan dio modne ponude.

12 modela čizama koje ovu jesen neće imati konkurenciju Bajkerske čizme bit će veliki hit ove jeseni Pull&Bear, 45,99 eura Stradivarius, 39,99 eura +9 Steve Madden, 159,99 eura

15 haljina za posao toliko udobnih da ih nećete skidati sa sebe Reserved, 22,99 EUR H&M, 35,99 EUR Next, 41 EUR +12 New Look, 42,10 EUR
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju