U trgovine su već stigle prve jesenske kolekcije i ljetna sniženja polako se bliže kraju. Upravo je sada prava prilika da po niskim cijenama nabavite i neki odjevni komad koji ćete nositi ove jeseni.

Galerija Mohito, 5,99 EUR Stradivarius, 5,99 EUR Mango, 9,99 EUR +12 New Yorker, 9,99 EUR

Jedan od najpopularnijih ženskih odjevnih komada definitivno je suknja. I dok tijekom ljeta uglavnom nosimo lepršave i često šarenije modele, s prvim danima jeseni vraćamo se neutralnijim modelima napravljenim od malo čvršćih materijala.

Primjerice, pletene suknje sezonama su jedan od najtraženijih jesensko-zimskih modela, a mogu se pronaći varijante od tanjeg i debljeg pletiva.

Stradivarius, 5,99 EUR Stradivarius, 5,99 EUR (Foto: Stradivarius)

Naravno, i laganije suknje bez problema možemo uvrstiti u modna izdanja za hladnije dane. Satenske suknje izgledaju sjajno u kombinaciji s gležnjačama, a najlonke s više dena riješit će eventualni problem s hladnoćom.

Street One, 14,90 EUR Street One, 14,90 EUR (Foto: About You)

Plisiranim suknjama i dalje ne pada popularnost. Ništa čudno s obzirom na to koliko su svestrane pa ih bez problema možemo nositi i u svečanijim i u poslovnim prigodama. Kada su u pitanju ove potonje, treba istaknuti kako je su suknje pencil kroja i dalje neprikosnovene kraljice poslovne mode.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte povoljne modele suknji s ljetnog sniženja koje možete nositi i u jesenskoj sezoni.

Reserved, 9,99 EUR Reserved, 9,99 EUR (Foto: Reserved)

Od četiri eura: 15 haljina s ljetnih sniženja koje ćemo nositi i najesen Ljetne haljine mogu se iskombinirati za jesenske prilike C&A haljina, 39,99 eura (prije 79,99 eura) H&M haljina, 18,99 eura (prije 34,99 eura) +12 Bershka haljina, 3,99 eura (prije 7,99 eura)

Jedan model dominira: Pogledajte kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici +17 Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju