Početak novog godišnjeg doba idealno je vrijeme da se počastite novim proizvodima dekorativne kozmetike. Izdvojili smo pet aduta uz koje ćete imati sve što vam treba za svakodnevni make-up look.

Galerija Maybelline All Nudes paleta sjenila Aura Glorious Cheeks Dizajnerska torbica Hippy Garden +2 Max Factor Facefinity All Day Flawless tekući puder

Puder koji ima dugotrajno prekrivanje

Tekući puder osnova je svakog dobrog make-upa, a potraga za pravim tekućim puderom ponekad je više zadatak nego užitak. Ako ste u potrazi za puderom koji prekriva neželjene nepravilnosti isprobajte Max Factor Facefinity All Day Flawless, tekući puder sa zaštitnim faktorom, primer i korektor. Idealan je za svaki dan zbog svoje Flexi-hold™ tehnologije koja tom čarobnjaku za ten omogućuje da prati svaki pokret vašeg lica za ugodan osjećaj tijekom cijelog dana.

Max Factor Facefinity All Day Flawless tekući puder Max Factor Facefinity All Day Flawless tekući puder (Foto: PR)

Neutralna paleta sjenila

Tražite li paletu sjenila stvorenu za jesenski make-up, onda bi Maybelline All Nudes koja kombinira dvanaest komplementarnih nijansi mogla biti točno ono što tražite. Uz nju svoj make-up look možete prilagoditi svakoj prilici.

Maybelline All Nudes paleta sjenila Maybelline All Nudes paleta sjenila (Foto: PR)

Maskara koja naglašava pogled

Maskara je proizvod koji u trenu može napraviti najveću razliku kada je make-up u pitanju. Nema žene koja ne voli duge i guste trepavice pa se maskara često nađe prva na popisu kozmetičkih proizvoda bez kojih ne možemo zamisliti život. Mnogo je dobrih drogerijskih maskara na tržištu, no mi vam savjetujemo da isprobate Pupa Vamp! Sexy Lashes. Neka ona bude vaše tajno oružje kojim ćete dodatno naglasiti svoje oči dugačkim i uvijenim trepavicama.

Pupa Vamp! Sexy Lashes maskara Pupa Vamp! Sexy Lashes maskara (Foto: PR)

Mat ruž

Ruž za usne moćan je proizvod koji može naglasiti i transformirati cijeli look. Kao i do sada, nezaobilazni su mat ruževi koji su poznati po svojoj dugotrajnosti. Elegantni efekt i baršunasti osjećaj možete postići jednim potezom ruža u olovci L'Oreal Paris Infallible Matte Crayon. Jednostavna aplikacija i intenzivna boja otporne su na sve dnevne izazove i užurbani životni stil.

L\'Oreal Paris Infallible Matte Crayon ruž za usne L\'Oreal Paris Infallible Matte Crayon ruž za usne (Foto: PR)

Rumenilo za putene obraze

Rumenilo je proizvod bez kojeg ne prolazi svakodnevna make-up rutina, stoga svoj make-up look završite uz dodir rumenila Aura Glorious Cheeks. Za prirodan izgled i zdrav sjaj dovoljan je sasvim tanak sloj jer je rumenilo visokopigmentirano.

Hippy Garden torbica na dar

Odlučite li se za kupnju tih proizvoda, dm je za vas pripremio super pogodnost s kojom možete obnoviti svoju make-up torbicu i/ili isprobati neke od mnogobrojnih beauty noviteta na tržištu uz 15X VIŠE bodova na kartici dm active beauty. Ostvarite ih pri kupnji odabranih proizvoda dekorativne kozmetike, a kupnjom proizvoda uključenih u kampanju u vrijednosti iznad 150 kn, dm i PBZ VISA Premium Card darovat će vam dizajnersku torbicu Hippy Garden, koja će se savršeno uklopiti u svaki jesenski outfit. Promocija traje do 31. listopada ili do isteka zaliha.

Dizajnerska torbica Hippy Garden Dizajnerska torbica Hippy Garden Foto: PR

Make-up trikove za svaki dan pratite ovdje, a kako postići odvažni jesenski look koji uključuje popularni cat eye pogledajte u videu. 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju