S dolaskom hladnijih dana kada će garderoba poprimiti tamnije tonove, brojne će dame posegnuti za brzopoteznim osvježenjem na svom izgledu. Promjena boje kose povoljan je makeover koji ne mora nužno značiti i drastičnu promjenu. Naime ovu sezonu frizerski krojači trendova predlažu 4 nove boje u kojima će svaka žena prepoznati novu sebe


Čokoladno smeđa boja
Kosa u potpunosti utopljena u tamnu čokoladnu nijansu često zna biti teška, točnije tmurna. Ombre trend tu se pokazuje kao izvrsno rješenje jer za dva tona svjetlija nijansa od bazne boje osvježit će cjelokupan izgled, omekšati i pomladiti lice.

Crvenkasto zlatna boja
Ukroćena crvena kosa, omiljen je naziv za trendi nijansu vatrene boje primirene zlatnim tonom. Frizerski stilisti naglašavaju kako se ona postiže dodatkom čiste nijanse meda na vrhove vlasi, te potom bojanjem nekolicine pramenova u crvenu nijansu. Ova boja kose savršeno pristaje vlasnicama svijetle, mliječne puti.

Šampanj plava boja
Platinasta boja još uvijek je visoko na ljestvici omiljenih, no njezina mana je što pristaje rijetkim damama. Tada na scenu stupa šampanj nijansa, idealna za brinete koje žele postati svijetlije. Prilikom nanošenja ove nijanse frizerski je trend ostavljanje tamnijeg izrasta koji stvara hladniji podton i boju kose čini prirodnom.

Brončana boja
Toplinu i mekoću na vlasima brineta dati će brončani pramenovi, točnije mješavina najmanje tri nijanse boje meda koje na tamnoj podlozi stvaraju brončani odsjaj. Ova boja kose idealna je za vlasnice tamnije puti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju