Nakon glumačke karijere, Jessica Alba posvetila se poduzetničkoj karijeri i godinama vodi svoju uspješnu kompaniju Honest. Sada se odlučila baciti i u dizajnerske vode


Jessica Alba predvodnica je ležernog stila odijevanja koji je dovela do savršenstva. Mlada mama dvije djevojčice uspješna je poduzetnica koja svakodnevno balansira između poslovnog i obiteljskog života.

Traperice su omiljeni odjevni predmet Jessice Albe.

Zato je u dnevnim prilikama redovito možemo vidjeti u opuštenim izdanjima idealnim za odrađivanje obaveza razlilčite prirode. Njezin omiljeni odjevni predmet su traperice, a sada je otkrila koji model obožava.

Radi se o crnim skinny trapericama visokog struka brenda DL1961 koje koštaju 178 dolara (1.250 kuna). Najviše ih voli nositi uz bijelu majicu i košulju, pritom se ogrnuti blejzerom ili kaputom, a od obuće bira mokasinke, oksfordice ili tenisice.

Jessica je novo zaštitno lice brenda DL1961 i za njih će dizajnirati 10 modela traperica koji će se u prodaji naći u kolovozu. Traperice će slaviti žensko tijelo i naglasiti obline, izjavila je za Vogue.

U galeriji pogledajte modele traperica od 79 do 249 kuna po uzoru na Jessicu koje smo pronašli u trgovinama, a ako niste sigurni kakvi modeli najbolje pristaju vašem tijelu pogledajte vodič za nepogrešiv odabir idealnih traperica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju