I dok mi još nismo dobro proučili kolekcije za ovogodišnju proljetno-ljetnu sezonu, modne kuće već lansiraju odjevne komade za sljedeću godinu.

Galerija Jessica Alba Jessica Alba u haljini modne kuće Dior Dior, jesen/zima 2019./2020. +0 Jessica Alba u haljini modne kuće Dior

Tako je i modna kuća Dior u Maroku predstavila svoju Resort kolekciju za 2020. godinu. Na reviju koja se održala u Marakešu došle su brojne slavne dame iz svijeta zabave, a među njima je bila i Jessica Alba.

Američka glumica i poduzetnica na reviju je došla u Diorovoj haljini iz kolekcije za jesen/zimu 2019. godine, prikazanoj na Pariškom tjednu mode u veljači ove godine.

Jessica Alba u haljini modne kuće Dior Jessica Alba u haljini modne kuće Dior (Foto: Getty Images)

Izgledala je sjajno u sivoj haljini voluminoznog donjeg dijela "išaranoj" raznim crnim motivima iz prirode poput ptica i raznih biljaka. U pitanju je model haljine napravljen od poluprozirnog materijala ispod kojeg se nazire figura, ali za razliku od mnogih drugih takozvanih "golih" haljina koje gotovo ništa ne ostavljaju mašti na volju, ovaj model ne prelazi granicu dobrog ukusa.

Izdanje lijepe 38-godišnjakinje još je jednom dokazalo ne moramo izbjegavati prozirnu ili poluprozirnu odjeću jer ona itekako može biti efektna ako se pažljivo bira i kombinira.

Dior, jesen/zima 2019./2020. Dior, jesen/zima 2019./2020. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju