Jessica Alba mamila je poglede na reviji Tory Burch u sklopu njujorškog Tjedna mode u ležernoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina žena ima u svojem ormaru


Ako je suditi prema modnim kombinacijama Jessice Albe, ove jeseni u modu se vraćaju majice visokog ovratnika. One se odlično nadopunjuju uz elegantne hlače i suknje, ali i ležerne komade poput traperica.

Majice visokog ovratnika odlično se sparuju s elegantnim hlačama i ležernim trapericama, a vizualno stanjuju vrat i kamufliraju podbradak.

Odlučite li se pritom za model užeg ovratnika (i crne boje), dobit ćete učinkovito sredstvo za vizualno sužavanje vrata, odnosno kamuflažu podbratka.



Jessica Alba je za modnu reviju Tory Burch odabrala šareni prugasti model bez rukava preko kojeg je nosila kratku majicu, omiljene traperice i plavi baloner, a cijeli stajling podigla efektnom torbicom te sandalama-platformama otvorenih prstiju.

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Na svojem Instagram profilu u posljednje vrijeme često dijeli fotografije na kojima nosi upravo ovaj modni komad, a koji će zasigurno vladati uličnim kombinacijama tijekom jesenskih mjeseci.

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela dolčevita po uzoru na Jessicu Albu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju