Za ručak sa slavnim redateljem Jessica Alba odabrala je ležernu i elegantnu kombinaciju koju i vi možete 'iskopirati' od lijepe glumice

Jessica Alba uputila se na ručak sa slavnim američkim redateljem Jamesom Cameronom. Izgleda da mlada mama možda planira povratak na filmska platna.

Za tu priliku Jessica je osvanula u ležernom, ali istodobno i vrlo elegantnom modnom izdanju. Široke lepršave crno-bijele hlače s printom kombinirala je s crnom majicom i blejzerom. Odlučila se i za elegantne štikle u istoj boji i crnu kožnu tobru koju je prebacila preko ramena.

Ovo izdanje sjajno funkcionira u svakodnevnim ili poslovnim prilikama, ali zahvaljujući lijepom paru štikli nosivo je i u prigodama koje zahtijevaju elegantniji modni odabir. Ako nakon posla odlazite na večeru i nemate vremena za presvlačenje, upravo je ovo kombinacija u kojoj bez problema možete provesti cijeli dan i ne razmišljati o tome jeste li prikladno obučeni. U njoj ćete lijepo izgledati i na poslu i nakon njega.

>>Hit komad kojemu nije odoljela ni Amal Clooney

U galeriji pogledajte komade iz naših trgovina koje smo izdvojili za vas, a uz pomoć kojih lako možete 'iskopirati' ovu Jessicinu kombinaciju.




 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju